ALENZA 001 - SUV

Sommerdekk utviklet for luksus-SUV. Maksimalt grep for våt og tørr vei. Dynamisk og luksuriøs kjøreopplevelse.

Alenza passer best til SUV og gir en dynamisk og luksuriøs kjøreopplevelse, og tilbyr høy bremseevne, enestående holdbarhet og forbedret grep på våte og tørre veier.

  • Fantastisk kjørekomfort og styrerespons
  • Sikkerhet på våt og tørr vei
  • Utviklet for lang holdbarhet
Alenza 001
Alenza 001 mønster

Eksepsjonelle styreegenskaper

Den avrundede blokkstrukturen optimaliserer avrundningen til ribben, noe som gjør trykket på midten av dekket høyere, øker styreresponsen og stabiliteten.

Maksimert livslengde

Med den nye gummiblandingen og 3D M-formede mønsterdesign er dekkets levetid maksimert og forhindrer vanlig slitasje. Begrenset deformasjon av blokkene ved bremsing som forhindrer reduksjon av kontaktflate og øker grepet på våt vei.
Alenza 001 levelengde
Alenza 001 mønster 2

Forbedret bremsing på både vått og tørt

Slipte (Chamfering) avrundinger på blokkene forhindrer deformasjon, og gir forbedret bremseevne på både vått og tørt underlag.
Alenza 001 bremsingEnhanced braking in both wet and dry conditions
Alenza 001 silica

Forbedret drivstofforbruk og forlenget levelengde

Nano Pro-Tech® gummi holder varmegenereringen nede for bedre drivstofforbruk og lengre levelengde. Gummiblandingen med silica-gummi er forbundet med polymer, noe som gir fodrede egenskaper på vått og ved lave temperaturer.

Utviklet for å vare

Under kontrollerte testforhold, viser Alenza 001 at det har 11% lengre levelengde enn Dueler H/P Sport. Dekkdimensjon: 255/50R19, Bil: Lexus RX450, Dekktrykk: 230 kPa (33 psi), Distanse: 10,000km
Alenza 001 levelengde graf

Alenza 001 utkonkurrerer sine forgjengere

Sammenlignet med Dueler H/P Sport, viser Alenza 001 betraktelig forbedrede egenskaper på våt vei, levelengde og drivstofforbruk.
Alenza 001 levelengde graf