H50 - Custom MC dekk

     
         
         

Spesiallaget av Bridgestone for gi deg maksimalt nytelse med din Amerikanske V-Twin.

Det er et faktum -alle eiere av en Amerikansk V-Twin elsker sykkelen sin. Måten den kjører på, hvordan det ser ut, hvordan den er bygget, hvordan den høres ut..fordi når alt under deg jobber sammen, er det en unik følelse.

Bridgestone forstår hvordan du føler for din V-Twin. Derfor har de utviklet Battlecruise H50; et dekk designet med det ene målet, å gi deg den optimale nytelsen fra du setter deg på setet.

Battlecruise H50 ble lansert på Intermot i 2016, montert på en Harley Davidson Forty-Eight customized av Thunderbike - en av kongene innen custom sykler i Europa.

Ved å bruke materiale av høyeste kvalitet og Bridgestones avanserte teknologi, gir Battlecruise H50 full kontakt med underlaget, en enkel og myk handling, fantastisk grep på vått og tørt, og lang levetid. Bridgestone tatt i bruk sin teknologi Ultimate-EYE (U-EYE) for å utvikle disse egenskapene. U-EYE testing gir ingeniører mulighet til å se eksakt hvordan dekket oppfører seg i kontakt med veien, for optimalisere designet. U-EYE gir et detaljert bilde på kontaktflate, hvor gummien møter veien, og hvor trykket distribueres ved ulike hastigheter, grep og slippvinkler på vått og tørt. Battlecruise H50 er det andre dekket som utvikles ved hjelp av U-EYE, det første var Battlax Hypersport S21.

Medieinformasjon : Thomas Thøgersen, tlf. +47 23 14 36 00         Bridgestone Potenza S001 dekk
         
H50 framdekk

H50 Framdekk

H50 bakdekk

H50 Bakdekk