Lexus LS Sedan monteres med Turanza

     
         
         

Den nye Lexus LS Sedan skal originalmonteres med Turanza T005 RFT/DriveGuard dekk. Bilen er for tiden utsilt på 2017 North American International Auto Show, i Detroit, Michigan.

Turanza T005 RFT/DriveGuard har nyutviklet sidevegger av armert gummi, noe som bidrar til tynnere sidevegger. Denne forbedringen gir ekstra sikkerhet med fordelen av run-flat-teknologi og samtidig bidrar til overlegen kjørekomfort som forventes av Lexus biler.

Bridgestone RFT dekkene er konstruert for å gå opp til 80 km/t (50 miles) opptil 80 kilometer (50 miles) i sikkerhet etter en punktering eller ved lavt lufttrykk. I tillegg kan RFT dekk bidra til å redusere den totale vekten av et kjøretøy fordi de eliminerer behovet for et reservedekk. Run-flat dekk kan også bidra til en reduksjon i bruken av ressurser ved å eliminere reservedekk som ofte kastes uten å bli brukt. Gjennom utstrakt bruk av RFT dekk, har Bridgestone som mål å bidra til av et trygt og stabilt samfunn, og samtidig redusere den totale miljøpåvirkningen. Bridgestone konsernet har kjøpt tillatelse fra Lexus til å bruke bildet av Lexus LS i denne pressemeldingen. Reproduksjon og / eller omfordeling av dette bildet er strengt forbudt.

Medieinformasjon : Lars Dahl, tlf. +47 23 14 36 00          
         
Lexus LS Sedan monteres med Turanza T005