NYHETER


SISTE NYTT

TURANZA DEKK TIL SKODA ENYAQ
Bridgestone har utviklet dekk med sin banebrytende ENLITEN-teknologi for den helelektriske Škoda Enyaq iV

BRIDGESTONE BRUKER 100% FORNYBAR ENERGI
Bridgestone bruker 100% fornybar energi på alle sine europeiske anlegg

POTENZA SPORT TESTVINNER  
Potenza Sport er testvinner i årets sommerdekktest i AutoBild

LM005 TESTVINNER  
LM005 er testvinner i mange ledende europeiske motormagasiner

Utvikling av ladende dekk
Bridgestone skal utvikle trådløse ladesystemer, for hjulmotorer som er montert på elbiler.

Dekk til Audi E-tron
Bridgestone er valgt av Audi som originalutstyrsleverandør for bilfirmaets første elektriske SUV, Audi e-tron.

Luftfritt sykkeldekk
Bridgestone har sammen med Bridgestone Sykkel Co. utviklet neste generasjons sykkeldekk som er en videreutvikling av "Air Free Concept" -luftfrie dekk.

Alfa Romeo Stelvia leveres med Dueler Sport
Bridgestone har blitt valgt av Alfa Romeo til å være dekkleverandør til sin første premium mellomstore SUV. Konstruert med Run-Flat teknologi, vil Dueler H / P Sport-dekket fra Bridgestone utstyre den helt nye 2018 Alfa Romeo Stelvio.

Saroléa og Bridgestone satser på race i TT Zero
Sarolea satser på podiumplass med Bridgestone Battlax MC-dekk. Bridgestone er stolt av å kunngjøre at det fortsetter sitt partnerskap med den elektriske belgiske motorsykkelfabrikken Saroléa. For det fjerde året på rad, vil Bridgestone og Saroléa delta i TT Zero-løpene på Isle of Man den 7. juni.

Jaguar xj220 Legenden lever videre
Nye dekk var utilgjengelig i mer enn 10 år • Bridgestone jobbet sammen med Don Law XJ220 med utviklingen • Entusiastiske sjåfører kan endelig kjøre igjen uten å bekymre seg.

Bandag Jubileum med ny logo og kampanje
Bandag®, en del av Bridgestone Group, dedikert til forskning, utvikling og produksjon av premium regummierte dekk markerer 60-årsjubileet - og 10-årsjubileum som en del av Bridgestone-gruppen - med en ny merkevarelogo og lanseringen av en ny global kampanje.

DriveGuard - Et suksessfyldt år
2016 var et suksessår for Bridgestone, med lanseringen av DriveGuard sommerdekk og vinterdekk.

Lexus LS Sedan monteres med Turanza RFT
Den nye Lexus LS Sedan skal originalmonteres med Turanza T005 RFT/DriveGuard dekk. Bilen er for tiden utsilt på 2017 North American International Auto Show, i Detroit, Michigan.

Jaguar XJ220 nye dekk utvikling
Bridgestone lovet tidligere at XJ220 skulle få en gledelig nyhet, ingeniører fra Bridgestone og Don Law XJ220 er på god vei.

Nordic Drive 001 - vinterdekk til lastebil for norsk vinter
Premium vinterdekk for lastebil, spesiallaget for nordisk ekstrem vinter. Med Multicell friksjonsgummi.

Lexus LC500 monteres med Potenza S001 RFT
LEXUS LC500/LC500h, den nye luksus coupé leveres med POTENZA S001L Run-Flat Technology (RFT) og TURANZA T005 RFT som standard dekk.

X10 - Nytt Cross MC dekk
X10 gir kjørere sterkere grep, bedre selvrensing og høyere sideslipp-kontroll ved alle typer sandforhold.

H50 - Nytt Custom MC dekk
Spesiallaget av Bridgestone for gi deg maksimalt nytelse med din Amerikanske V-Twin. Utviklet ved hjelp Eye

Nye dekk til Jaguar XJ220
Bridgestone og Don Law har startet et samarbeid i UK for å lage neste generasjon dekk til den legendariske Jaguar XJ220. Bridgestone produserte også dekk tidligere til bilen, men de gikk ut av produksjon for endel år tilbake.

Første SUV fra Maserati leveres med Bridgestone
Maserati har valgt Bridgestone dekk til den nye Levante, luksusmerkets første SUV. 4-hjulstrekkeren ble første gang levert fra fabrikken nær Turin i mai 2016, ferdig montert med sportsdekket Dueler Sport i størrelsen 255/60 R18 108W.

Audi FIS ski world cup og bridgestone
Kontrakten med Audi FIS World Cup er forlenget for de kommende vintersesongene. Verdens største dekk -og gummiselskapet vil sponse 17 World Cup renn i 7 land i løpet av 2016/2017.

Bridgestone og IOC med ny digital kanal
Siden 2014 har Bridgestone vært en av hovedsponsorene for IOC og OL. Den 15. august annonserte Bridgestone og IOC at de skal lansere en ny digital kanal som gir interresserte sportsnyheter og aktiviteter året rundt

Driveguard dekk fra Bridgestone
Bridgestones innovative DriveGuard teknologi gir deg muligheten til å beholde kontrollen etter en punktering. Du kan kjøre trygt videre 80 km, i opptil 80 km/h* helt til det er trygt å reparere eller bytte dekket.

Driveguard vinner priser på tvers av landegrensene
Bridgestones nye Driveguard dekk vant Reifen Essen Industry award og Auto Express Product of the Year.

Samarbeid med Motorcycle Diaries
Bridgestone har inngått samarbeid med nettstedet Motorcycle Diaries. Europas største database for motosyklister som ønsker å utforske nye steder, og for bli inspirert til å dra på eventyr.

Testkjøring med Aston Martin og Bridgestone
Fra 23 til 29. april arrangerte Aston Martin og Bridgestone testkjøring av den nye DB11. Rundt 20 gjester, fra 11 land var tilstede ved Bridgestones testbane i Roma, Italia. Dette var den første testkjøringen av bilen siden visningen på Geneve Motor Show.

MotoGP sikkerhetsbiler med Bridgestone dekk
MotoGp i 2014 leverte Bridgestone dekk til alle motorsykler, og vil i 2015 levere dekk til alle BMWs sikkerhetsbiler på banen.

Hovedsponsor World Solar Challenge
World Solar Challenge 2015 avholdes i Australia 18-25. oktober. Bridgestone vil være hovedsponsor under arrangementet, som en del av sitt enorme miljøengasjement.

Firestone Music Tour
Firestone, dekkmerke med over 100 års fartstid, skal skru opp varmen på noen av Europas hotteste festivaler i sommer, med Firestone Music Tour.

Skift til Sommerdekk
Tenker du å beholde vinterdekkene på i sommer? ... Da bør du tenke om igjen! Bridgestone forklarer hvorfor du bør bytte til sommerdekk. Nå som vi har stilt klokkene frem, venter hele Europa på varmere vær.

Dueler HL 33 monteres originalt på Lexus NX
Bridgestone Dueler H / L 33 leveres som originalmontert på nye Lexus NX kompakt SUV*, lansert først i Japan 29. juli og deretter globalt. Med lav rullemotstand, vil dekket ha en nøkkelrolle i bilens evne til imponerende håndtering, stabilitet og drivstofføkonomi.

Potenza S007 monteres på Ferrari F12
Sportsdekket Potenza S007 originalmonteres på Ferrari F12 berlinetta. Dekket leveres i størrelse 255/35 ZR20. Sommerdekket er spesielt utviklet for høy hastighet, med ekstreme kvalifikasjoner.

Nissan Leaf kjører rekordlangt med EP150 Ecopia
Tre elektriske Nissan LEAF-biler kjørte 12500 km gjennom 10 land, i 42 dager. Reisen er den lengste med Leaf på så kort tid. Bilene kjørte på Ecopia EP150 sommerdekk, størrelse 205/55R16 91V.

Nettsted om dekksikkerhet
Bridgestones nettsted som fremhever dekksikkerhet. Tony Jardine, anerkjent ekspert på motorsport fra Storbritannia er involvert i korte videoklipp. Videoene viser tre grunnpilarer i dekksikkerhet: lufttrykk, mønsterdybde og skader / uregelmessig slitasje.

Vinterdekk til lastebil - W990
NRK - Vinterdekket W990 ble testet mot et hardt dekk fra Sør-Europa. I filmen vises viktigheten av sikre dekk på norske veier. Vegvesenet dokumenterer at lastebildekk som brukes sør i Europa har lengre bremselengde enn norske vinterdekk på glatt føre.

EP25 monteres på Volkswagen UP!
Ecopia EP25 er spesialdesignet for neste generasjons bybiler med økt fokus på lavt utslipp. Bridgestone er stolt over at Europas største bilprodusent velger EP25 til sin up!

Løvetann kan brukes til å lage dekk
Forskning utført av Bridgestone Americas Tire Operations (Bridgestone America) viser lovende resultater som tyder på at russisk Løvetann kan være en fornybar kilde til dekkgummi.

Luftfritt dekk
Bridgestone presenterte annen generasjon av "Air Free Consept" - et luftfritt bildekk for fremtiden.